29 martie 2011

NOTD Grey Cement!

Hey! Am "revenit". Am fost foarte suparata saptamana trecuta caci mama mi-a sters toate pozele pentru blog pe care le aveam in aparat. Si erau ceva.. Dar acum totul e OK si va prezint un NOTD. Am vazut pe blogul cuiva cum a combinat mai multe oje si a obtinut un taupe foarte dragut. Am zis ca nu poate fi atat de greu si m-am apucat si eu de amestecat culori. Dar nu mi-a iesit ce am vrut deloc :))) Am obtinut un gri, care totusi imi place. E prima oara cu o astfel de culoare pe unghii, dar nu prea mi-e frica de experimente. Numele e inspirat de o oja mata absolut superba :X:X din colectia de la AVON. Acestea fiind zise, va las cu pozele.. Va pup :*

Photobucket

19 martie 2011

Review: AVON Shimmer 4 me

Photobucket


Luna aceasta m-am decis sa cumpar fardul de pleoape Shimmer4me, de la AVON. L-am ales pe cel numit Shimmering Ice, caci celalalt e in tonuri pamantii si nu prea mai sunt mare fan. Am citit in catalog ca scrie "formula cremoasa", dar nu ma asteptam sa fie un fard crema. Acestea se cam strang in pliurile pleoapelor si nu ma prea incanta. Ok, am zis sa-i dau o sansa.

Parere: Spre deosebire de multe farduri AVON care au o culoare in imaginea din catalog si o alta in realitate, acesta e o mica exceptie de la regula. Doar rozul din catalog e mai mult un bej-roziu in realitate, dar merge. Mi-a placut tare mult ambalajul. E ca o mica "ploaie de stele". Arata foarte cute. Buretelul din dotare e inutilizabil, cel putin pentru un fard crema. Nu se obtine decat o culoare foarte stearsa. Mai bine folositi degetele. Luate pe degete culorile nu sunt foarte pigmentate, insa se pot aplica in mai multe straturi (in jur de 2-3, ca dupa arata nasol) pentru o intensitate mai mare a culorii. Nu merge folosit pe post de "gel liner". E prea slab pigmentat.

  • culorile sunt frumoase
  • folosit ca baza, sub fard, actioneaza ca un fel de primer, atata timp cat e blenduit bine
  • gramajul e destul de mare, cred ca tine ceva timp
  • pretul e destul de mic (16 lei)

L-as mai cumpara? Nu cred. E bun la anumite lucruri, dar nu la ce am eu nevoie.

16 martie 2011

NOTD Silver French :X

Imi place la nebunie acest mod de a-mi face unghiile. E super simplu&rapid, ceea ce pentru mine e un mare +. Nu e chiar NOTD pentru ca in ultima luna mi-am facut unghiile asa de fiecare data cand am avut ocazia. :D Mie mi se par superbe. Enjoy!
Photobucket

Products I used:
1. Oja Golden Rose Nail Art 112
2. Oja Gabrini 300

P.S. Sunt super-in-love cu inelul meu cu buburuza. E adorabil! :X:X

15 martie 2011

QuickPost 101 Dalmatians

Photobucket

M-am jucat cu fardurile de dimineata si am obtinut ceva dragut. Am fost insa presata de timp, asa ca am facut machiajul doar la un ochi. Nu m-am putut hotari daca imi place mai mult varianta mai simpla sau cea "boldita", asa ca va las pe voi sa alegeti. Machiajul e simplu, rapid si amuzant ^.^ Enjoy!

P.S. Machiajul se presupune a fi de tip "fantezie"/artistic :)

Colorful Spring #


A sosit primavara! Mai mult sau mai putin, avand in vedere ca vremea e inca capricioasa. Am profitat din plin de prima zi cu adevarat insorita a primaverii si am creat un machiaj fresh si colorat. Enjoy!

9 martie 2011

Introducing to my Blog

Am inceput sa ma machiez de..cand ma stiu. Bine, poate nu de asa de mult timp, insa asa simt. Simt ca am asta in sange. Machiajul este mai mult decat o pasiune pentru mine. Inseamna libertatea de a te exprima, de a impartasi cu ceilalti o arta. Vreau sa impartasesc asta cu voi! :X

"Cel mai desavarsit artist poate fi descurajat de critica sau de indiferenta celei mai desavarsite nulitati. Pentru a înflori, o inima de artist are neaparat nevoie de caldura aprobarii si aprecierii si chiar de stralucirea admiratiei."

Pentru ca sunt la inceput de drum, vreau sa imi deschid aripile si sa invat sa zbor cat mai sus.

Luv ya, girls!

Bambina