18 aprilie 2011

QuickPost Avatar

Hey! Poza e facuta undeva prin decembrie, cand nici macar nu ma gandeam ca imi voi deschide un blog. De aceea e cu telefonul :)) E look-ul lui Michelle Phan, adaptat evident, caci eu nu aveam culorile acelea pe atunci. L-am facut de nenumarate ori numai la un ochi pentru ca mi se parea super. Enjoy!


Photobucket

16 aprilie 2011

Project Pan

Ce presupune? Nu imi voi mai cumpara produse din aceiasi categorie cu cele pe care vreau sa le termin. Exceptie fac produsele primite Ok, am stat si m-am gandit si cred ca era nevoie de asta. Am multe produse de care nu ma prea ating si ar fi cazul sa le termin. Am crezut ca lista nu va fi atat de lunga, dar din pacate este. Am 10 rujuri/gloss/balsam, un rimel, un creion de ochi, un bronzer crema, 2 oje si un fard.

Photobucket

Sa incepem..
1. Gloss Oriflame- nu stiu de ce nu l-am folosit pana acum. Arata alb-galbui, dar pe buze e transparent.
2. Gloss Oriflame Raspberry Coulis - e cam inchis la culoare pentru gusturile mele, dar ma voi stradui sa il golesc.
3. Gloss no-name - l-am luat cu revista BravoGirl de acum cateva luni. Cream ca am neaparata nevoie de un gloss zmeuriu, dar se pare ca nu e asa..
4. Lip-balm Nivea - e foarte ok, hidrateaza buzele, dar il folosesc doar noaptea caci e cam gras.
5. Ruj Oriflame
6. Ruj Oriflame Giordani Gold Pink Passion - Nu prea e pink si e cam inchis pentru day wearing, dar..
7. Ruj no-name - Singurul lucru care nu imi place sunt particulele de sclipici.
8. Creion ruj Oriflame Coral Craze - se ascute ingrozitor de greu si se pierde mult produs.
9. Nivea Pearl Shine - e un roz deschis, bun pentru scoala, deci e ok.
10. Nivea Star Fruits Cherry - e ca un gloss, dar sub forma de tub si cam "rosu"

Photobucket

1. Oja transparenta Gabrini 300 si oja roz Golden Rose 129 - m-am hotarat sa ajung la performanta de a termina o oja si vreau sa raman cu unghiute cat mai naturale pana la vara, asa ca am ales ojele astea.
2. Blush lichid VisionsV*
3. Rimele Oriflame albastru
4. Creion de ochi Maybelline negru - e foarte slab pigmentat, de aceea l-am cam uitat. Dar voi face un sacrificiu :)) si il voi folosi pe asta pana se termina.
5. Fard Rimmel London 156 Sugar Babe - e un roz deschis, practic invizibil insa il voi folosi ca si highlight.

Ok, cam astea sunt produsele. Peste o luna revin sa va spun cum ma descurc. :D Pupici!


LOTD Cotton Candy

Hey! Vreau sa incep prin a spune ca sunt happy. Tocmai am dat prima mea comanda la elf si abia astept sa vad cum ma voi intelege cu produsele. Lookul de azi e roz-moviu + liner, dar de data aceasta creion, as fi stat prea mult cu unul lichid :)) A fost amuzant de purtat. Eram ca o bombonica ;)). Si legat de machiajul asta: mergeam cu autobuzul intr-o zi cand am vazut o femeie 40+ purtandu-l, asta dupa ce il purtasem cu vreo saptamana in urma. A fost ca un deja vu :D Well, prea multa vorbarie. Enjoy!

Photobucket

P.S. Maine vreau sa imi incep primul project pan, caci nu prea mai merge treaba in trusa mea de machiaj. :D Mai multe detalii maine.

15 aprilie 2011

LOTD Simple Purple

Hey! In primul rand sunt HAPPY pentru ca a venit vacanta. Scurta, ce-i drept, dar e mai bine decat nimic. Zilele astea vreau sa ma apuc sa incerc toate modurile aparatului de fotografiat, sa vad cu care mi-ar iesi pozele mai bine. :D Urati-mi succes. Look-ul de astazi e facut foarte repede , am mers cu Byu la Kaufland, iar ea nu avea rabdare sa ma astepte cu makeup-ul. Cum spuneam, aparatul meu scoate pozele ca naiba, pe ochii mei fiind cel putin 4 nuante, dar se vad doar 2...:( Totusi, enjoy!
Photobucket

14 aprilie 2011

NOTD Metalic

Photobucket

Aceasta e a doua mea oja de la Seventeen. Pot spune ca prima pe care am avut-o nu mi-a placut atat de mult, insa aceasta e chiar foarte ok. A ramas pe unghii destul, cat sa-mi placa mie ;)) E o nuanta ciudata. Adica nu prea stiu cum sa ii spun. E un gri-maroniu-deschis-nude ??!!Care isi schimba culoare, e cu reflexii. Intr-una din poze se vede auriu, iar cand am mers mai demult la scoala cu ea am fost intrebata daca m-am dat cu oja mov..:D Ciudata oja!


Photobucket

12 aprilie 2011

LOTD Dark Bronze

Hey! Incep postul prin a spune ca sunt inca racita. Si inca bine. Se pare ca am viroza si trebuie sa raman acasa saptamana asta. Sad me :( Un alt lucru stupid: aparatul meu de fotografiat. Nu are modul macro si imi scoate culorile de zece ori mai sterse decat sunt in realitate. Sper sa imi iau altul cat mai curand. Revenind la lucruri happy :) Am facut lookul acesta cam in urma cu o saptamana. El era chiar "dark bronze", un look smokey, dar nu au iesit pozele cum trebuie. Sper sa se inteleaga ceva..:S Enjoy!

Photobucket

Photobucket

P.S. Daca ajungeti sa va intrebati ce e cu poza aia intunecata, am simtit ca merge, fiind legat de numele machiajului :D

11 aprilie 2011

Skin care routine

Am citit cateva postari de acest gen si m-am gandit sa fac si eu una. Produsele pe care le folosesc nu le-am mai intalnit in rutina altor fete, dar pentru mine functionaza. Am tenul mixt spre normal (iarna). Cea mai mare cerinta cand aleg ceva pentru ten este sa nu imi cauzeze roseata sau cosuri. Folosesc produsele mentionate doar seara. Sa incepem..
Photobucket

Prima data folosesc Bourjois Fresh Cleansing Milk. Il aplic cu o discheta demachianta si indepartez fdt, pudra+machiajul ochilor. E primul meu demachiat de acest gen (crema) pe care sincer l-am luat la repezeala. Pe atunci nu mai auzisem de aceasta firma, dar imi placuse mirosul si pretul produsului. Am inceput sa ma machiez zilnic cam de o luna, deci de atunci il folosesc. Am folosit cam un sfert din produs, deci tine destul. Pielea mea se exfoliaza destul de usor, iar daca nu folosesc un scrub arat groaznic. Exfoliantul pe care il folosesc acum (Oriflame Comfort Hydrating Scrub) e cumparat tot "pe nevazute". Am rugat o prietena sa vada de un scrub la oriflame si mi l-a adus pe asta. L-am cumparat direct fara sa citesc ceva pe el. Scrie ca e pentru tenul normal/dry, deci ar trebui sa aiba o consistenta uleioasa. Indeparteaza bine pielea moarta, miroase bine si e destul de bland pentru al folosi zilnic (esential in cazul meu). Dupa aceea folosesc Aloe Vera face wash tot de la Oriflame. Are o consistenta gel-crema si miroase frumos. Desi nu se mentioneaza pe el nu are parabeni. Nu se mai gaseste acum, insa exista varianta noua care e cu aloe vera si arnica. Aplic cu o discheta demachianta lotiunea tonica din aceiasi gama.

Photobucket

Daca simt nevoia aplic o masca. Pana acum detin 4, toate din gama Planet Spa de la AVON, din care 3 sunt de tip peel-off. Sunt superbe, miros foarte frumos si lasa pielea foarte fina. Daca folosesc masca aplic lotiunea dupa ea si nu inainte.

Photobucket

Avand tenul mixt nu imi permit sa aplic aceiasi crema pe intreaba fata. Pentru ochi folosesc Aloe Vera Eye gel (Oriflame). E mult mai light decat o crema, dar pentru varsta mea e perfect. Pe zona T aplic Crema hidratanta antiimperfectiuni si Crema gel matifianta de la Elmiplant. Pe obraji si gat aplic o crema pentru tenul normal ce contine vitamina E.

Photobucket

SPECIAL De 3 ori pe saptamana folosesc aparatul de curatat Solutions Vibes de la AVON. Imi exfoliaza pielea super si o lasa extrem de fina. Sunt in love <3 cu aparatul acesta de cand l-am achizitionat.



Stiu ca e un post super-lung, dar nu ma puteam rezuma doar la imagini. Acestea sunt toate produsele de fata pe care le folosesc zilnic, seara. Pentru mine functioneaza! Daca aveti intrebari, nu ezitati. :D

10 aprilie 2011

NOTD Bloody Mary

Hey! Am citit acum ceva timp pe net ca primavara asta revin in forta frenchurile, insa nu clasice, ci in culori cat mai turbate. Eu m-am gandit ca ar merge bine cu rosu, am mai adaugat putin argintiu si a iesit ceva dragut. Imi plac la nebunie unghiile mele lungi, desi e groaznic sa am grija de ele. Manichiura asta mi se pare de efect si e si simplu de facut. Ce credeti? Enjoy!
Photobucket

9 aprilie 2011

LOTD EyeLiner again!

Hey! Initial vroiam a public asta ieri, insa nu am avut timpul suficient. Sunt super racita si vreau sa ma fac repede cat mai curand. Legat de titlu..Mai demult mi se parea atat de fascinant sa folosesti tus incat mi-am cumparat doua, cu pensule in forme diferite, ca sa vad cu care ma descurc cel mai bine. Si le-am folosit de vreo 2 ori si le-am uitat prin sertar. Am iesit weekendul trecut in plimbare pe la Sucevita cu matusa mea si am avut nevoie de ceva cat mai simplu, asa ca am pus mana pe eyeliner si m-am apucat de trasat linii :)) Binenteles ca am stat vreo 15 minute ca sa imi termin ambii ochi, dar mi-a placut rezultatul. Enjoy!
Photobucket

7 aprilie 2011

QuickPost Double lines

Hey! Sunt destul de ocupata cu scoala acum, deci nu prea am avut azi timp de ceva mai complex. Am gasit poza asta prin calculator si mi s-a parut draguta. Va vine sa credeti ca nu imi amintesc cand e facuta?! E "Double lines" de la Michelle Phan, in varianta mai soft. Si e de pe vremea cand nu imi conturam sprancenele.. Well, enjoy!
Photobucket

5 aprilie 2011

NOTD Deluxe Chocolate

Hey! Pot spune cu mana pe inima ca iubesc culoarea ojei asteia. E un ciocolatiu absolut superb :X:X Zici ca ar fi ciocolata, iti vine sa-ti mananci oja :)) E din gama Nail Wear Pro de la AVON. L-am luat acum ceva timp, de Craciunul celalalt, insa o deschisesem doar odata. Mi-am amintit de ea si am avut placuta surpriza sa vad ca s-a pastrat extrem de lichida, exact ca la inceput. Am apilcat-o in 2 straturi, pentru ca oricum asa fac deobicei cu oja. Enjoy!
Photobucket

4 aprilie 2011

OOTD Birthday Present

Nu prea am avut nici o idee de titlu pentru acest OOTD. Bluza si lantul sunt primite de ziua mea de la colege. Poza e facuta ceva mai demult, insa bluzita e cu maneca scurta, vaporoasa, deci se potriveste mult mai bine primvara-vara, decat iarna. E un turcoaz mai cenusiu, sters, foarte comod de privit, nu iti oboseste ochii :)) Calitatea pozei e teribila, caci e facuta cu telefonul. Ma aflam in perioada de obsesie in care faceam doar poze cu telefonul, ca doar era nou ;)). Enjoy!
Photobucket

Lant: Meli Melo
Bluza: Sprider

Blugi: Takko

P.S. Scuzati dezordinea. Venisem de la scoala si erau toate aruncate la nimereala :D

2 aprilie 2011

Tag Versatile Blogger Award

Am primit un tag de la Dei-Dei si ii multumesc frumos, caci e o scumpa!
Photobucket

Regulile sunt:
1. Sa multumesc persoanelor care mi l-au oferit.
2. Sa spun 7 lucruri despre mine.
3. Sa ofer premiul catre 15 bloguri descoperite recent.

1. Tnx :*
2. -folosesc zilnic 8 produse de ingrijirea fetei
-vreau sa devin medic chirurg
-iubesc Gossip Girl :X:X
-vreau neaparat sa ajung la Venetia
-imi plac inelele insa suport cu greu sa le port
-make-up guru meu favorit este Michelle Phan
-fac poze doar daca sunt aranjata
3. Ofer premiul oricui vrea sa il preia!

1 aprilie 2011

LOTD Lady Like

Hey! Aceasta e prima mea postare de tip LOTD. Am ales ceva simplu. Super simplu, defapt. Acesta e lookul cu care am mers azi la scoala. Am folosit doar 2 culori, caci momentan stau la matusa mea si are o fobie pentru machiaje :)) A trebuit sa fac machiajul pe super-turbo, inainte sa se trezeasca, altfel mi-ar fi tinut iar teorii despre cum machiajul imi ruineaza fata. Scuzati lumina extrem de proasta, insa la ora 7 dimineata nu prea vroia soarele sa straluceasca. ;)) Anyway, destul cu palavrageala. Va las cu pozele. Sa-mi spuneti ce credeti. Enjoy!

Photobucket