6 iulie 2012

Review Metrocreme+Reversatrox V IVATHERM

Hey! Astazi vreau sa va vorbesc despre produsele pe care le-am primit eu in cadrul campaniei WOM Ivatherm, urmand ca maine partenera mea de campanie sa vorbeasca despre produsele ei. :)
Am ales pentru testare crema Metrocreme pentru rozacee si Reversatrox V anti-vergeturi. Pe langa aceste doua produse am primit un spray cu apa termala, foarte folositor, mai ales pe timpul verii.
Photobucket
METROCREME

De aproximativ doi ani am pe obrazul stang doua pete rosii care nu au dat nici un semn sa se retraga pana nu am ajuns la aceasta crema. Nu stiu cum, insa petele mele nu mai sunt la fel de evidente, s-au estompat si tind sa cred ca vor disparea de tot pana termin tubul (30ml). Crema are o culoare alb-crem si contine mici particule de shimmer care dau un glow foarte frumos fetei. Se absoarbe repede si nu lasa o pelicula uleioasa. Pielea ramane fina si pregatita pentru machiaj. Mi-a placut mult si faptul ca are SPF15, indeajuns pentru mine care nu stau in soare direct. Recomand crema aceasta pentru fetele ce sufera de rozacee pentru ca pentru mine a fost foarte buna. Nota 10/10. Ingrediente:

Photobucket
REVERSATROX V

In anul ce a trecut am pus pe mine 10 kg si era inevitabil sa nu ma aleg cu vergeturi. Stiu ca acestea nu trec cu crema, ca sunt iremediabile, insa am zis ca nu strica sa vad. Crema a decolorat putin vergeturile, eu as vrea sa le faca albe macar, sa nu mai am vinisoare rosii pe coapse. Hidrateaza bine si lasa pielea fina, insa nu am fost convinsa din punctul de vedere al diminuarii vergeturilor. Nota 7/10 Ingrediente:
Photobucket

Photobucket
SPRAY CU APA TERMALA

Apa termala are o multime de beneficii. Eu am folosit-o ca toner, dupa demachiere, in majoritatea timpului, insa am icnercat-o si in alte moduri: dupa epilare, pentru calmarea pielii e foarte buna; pentru arsuri solare, de asemenea calmeaza pielea. Acest produs este multifunctional si il voi recumpara cand se termina pentru ca a ajuns sa imi fie indispensabil. Nota 10/10

Photobucket

Per total, campania Ivatherm m-a impresionat. Produsele au venit repede, frumos impachetate, cu multe informatii, ceea ce e mereu un plus. Faptul ca fiecare trenderita si-a putut alege singura produsele dorite mi se pare o idee foarte buna. Ma bucur ca am facut parte din aceasta campanie, ca am impartasit pareri si impresii cu femeile importante din viata mea si sper ca review-urile mele vor fi folositoare cuiva.

Astept pareri, sugestii, request-uri sau orice altceva va trece prin capusorul vostru frumos la adresa hallowen_greating@yahoo.com XO XO :*